תפילה נגד עין הרע

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום, שמעתי את אחת ההרצאות של הרב פייגר שבה הוא מזכיר תפילה בארמית נגד עין הרע. רציתי לשאול האם יש אפשרות לשלוח את התפילה הזו באמייל

תשובה

שלום וברכה

זה לשון התפילה להרב חיד"א. משביע אני עליכם, כל מין עינא בישא עינא אוכמא, עינא צרובא, עינא תכלתא, עינא ירוקא, עינא ארוכה, עינא צרה , עינא ישרה, עינא עקומא, עינא עגולה, עינא שוקעת, עינא בולטת עינא רואה, עינא מבטת, עינא בוקעת, עינא שואבת, עינא דדכורא, עינא דנוקבא, עינא דאיש ואשתו, עין דאשה ובתה עין דאשה וקרובתה, עין דבחור עין דזקן עין דנקבה, עין דבתולה, עין דבעולה, עין דאלמנה, עין דנשואה, עין דגרושה, כל מין עינא כישא, שיש בעולם, שראתה והביטה ודברה בעין הרע על (פב"פ) גזרנא ואשבענא, לכון בההוא עינא עילאה, עינא קדישא, עינא חדא, עינא חוורא, עינא דאיהו חיור גו חיור, עינא דכליל כל חיור, עינא דכלא ימינא, עינא פקיחא, עינא דאשגחותא, תדירא עלה גבניני, עינא דלא אדמיך ולא נאים,

עינא דכל עיינין בישין, אתכפיין ואיטמרן גו כיפין מן קדמוהי, עינא דנטיר לישראל, כדכתיב הנה לא ינום ולא יישן שומר ישראל, וכתיב הנה עין ה` אל יראיו למייחלים לחסדו, בההיא עינא עילעה, גזרית ואשבעת עליכון כל עינא בישא, שתסורי ותערקו ותברחו ותרחיקו, מעל (פב"פ) ועל כל בני ביתו - ביתה ולא יהיה לכם כוח לשלוט ב(פב"פ) וכל בני ביתו - ביתה לא ביום ולא בלילה לא בהקיץ ולא בחלום, ולא בשום אבר מרמ"ח איבריו,(-לנקיבה -רנ"ב איבריה ) ולא בשום גיד משס"ה גידיו (גידיה)מהיום ולעולם אמן נצח סלה ועד. ויאאמר אתה סתר לי וכו` ויהי נועם יושב בסתר וגו`.

בברכה - בנימין שמואלי