ברכה בזוגיות

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

אני התחתנתי לפני שנה פלוס בתאריך 3.9.06 ומאז החתונה לי ולבעלי אין ברכה בבית ואין לנו שלום בית אנו רבים כל הזמן בגלל ההורים שלי ושלו. אני גרה עם חמותי ולא מסתדרת איתה ממש . המצב הבריאותי גרוע אני חולה הרבה והייתי מאושפזת כמה פעמים בבית חולים ולא יוצאת ממחלות . אנו מנסים להביא ילד לעולם ולא מצליחים . אשמח אם תוכלו לעזור לי מה ניתן לעשות על מנת שאני ובעלי נחיה בשקט ובשלום. תודה.

תשובה

שלום וברכה

אתם חייבים לעבור דירה ולא להתגורר ליד חמותך, חבל על כל יום. המחלות שלך הם ממתח ללא כל סיבה אמיתית.

בהצלחה - בנימין שמואלי