הורים שלא אוהבים את החתן, מה ניתן לעשות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

ב"ה אני שואלת שקשר לבעלי שעוד לפני החתונה הורי לא אהבו את רעיון החתונה מסיבות לא מוצדקות (השכלה, כסף, קריירה וכ"ו) הם התנגדו לחתונה אך בזכות הקדוש ברוך הוא התקיימה החתונה וגם ההורים השלימו עם זה הוא עדין לא מרגיש בנוח בחברת הורי ואף יש ביניהם ריחוק בגלל נושא החתונה תמיד נותנים לנו להרגיש שהחתונה הזו בכול זאת לא היתה במקום אני שומרת על טהרת המשפחה (מקוה) אפילו שהיותי לא דתיה אלא מסורותית אם יש מה לעשות מנוגע לכך

תשובה

שלום וברכה

אין מה לעשות יותר מידי והזמן מרפא את הבעיות האלו, אין מה לחשוש, ובעז"ה הם יכירו בעיסקא הטובה שעשית ויכבדו אותכם וביינתים נסי ללכבדם ככל האפשר על אף הטינה שישנה קצת בלב, לאט לאט זה יעבור.

המשיכי בדרכך הטובה, והתחזקי עוד ועוד כי אם את שומרת כבר שבת וטהרה, אין עוד כמעט כל מבדיל בינך לבין בוראך. עלי והצליחי - בנימין שמואלי