חלום על כנסיה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב, חלמתי שניכנסתי לתוך כנסיה , וידעתי שזה לא המקום שאני צריכה להיות בו המשכתי לעוד כנסיה!! ואז ניכנסתי לתוך חדר קטן וידעתי שזהו בית מדרש ללימוד תורה .האם יש משמעות לחלום אמת בבוקר פחדתי כשניזכרתי בחלום ( לחלום על כנסיה!! ) אני אפילו לא חשבתי על כנסיה

תשובה

שלום

אולי קראת משהו על כנסיה, או על העבר היהודי תחת מגפי הנצרות, כך שבתת מודע חשבת על צורת כנסיה, ולכן זה התעורר בחלום. אל תתרגשי, בסופו של דבר נכנסת לבית המדרש, והכל הולך אחרי החיתום.

בהצלחה - מנשה ישראל