חלומות של ערב שבת לפנות בוקר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב שלום! לפני כמה ימים בערב שבת (שישי בלילה)חלמתי חלום . שאני פתאום בבית חולים יולדת..בן ואני זוכרת את המראה שלו ואני זוכרת את מי שהיה שם את אמא שלי בת דודה שלי ואבא שלי .. והגיע פתאום הרגע שאני צריכה ללכת הביתה עם התינוק ואני בדמעות אומרת לאבא שלי אבא תבטיח לי שתהיה בריא לראות אותו בחתונה שלו (של התינוק)ואז התחלתי לבכות והתעוררתי כשהיו לי דמעות . אני מאוד נבהלתי מהקטע שככה אמרתי לאבא שלי (למרות שאני בת 18 וחלמתי שאני יולדת זה גם הבהיל אותי )... כי אמרו לי שחלומות של ערב שבת לפנות בוקר מתגשמים .... אשמח לקבל תשובה תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

הנה אכן כתוב בגמ` שחלומות של בוקר, קרובים יותר להתגשמות. והנה החלום מצויין ואכן בעז"ה לא תשתהי הרבה ותמצאו את זיווגך ההגון במהרה, ובעז"ה אכן אביך ירקוד בחתונת נכדיו, ואין כל מקום לפחד, והכל יתקיים אי"ה.

בברכה - בנימין שמואלי