רשימה לספרי מוסר

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

שלום עליכם צוות הידברות.. ברצוני לרכוש ספרי מוסר בכדי להתחזק בעבודת השם יתברך.. אז אם ברשותכם אני יכול להעזר בכם בכך שתתנו לי רשימה של ספרי מוסר כי אני מכיר רק 4 כמו למשל:דרך השם, מסילת ישרים, אורחות צדיקים, שערי תשובה.. אם יש עוד במיוחד אם יש של האר"י הקדוש אודה לכם מאוד בתודה מראש גל.

תשובה

שלום

תפשת מרובה לא תפשת, בחר לך ספר אחד מבין ארבע אלו: מסילת ישרים. ארחות צדיקים. ואחר כך שערי קדושה למהרח"ו תלמיד האר"י הקדוש, שזהו ספר מוסר נורא מאוד, המעורר את הלב לתיקון המידות והמעשים והשלמת התיקון בעולם, מבית מדרשו של האר"י ז"ל. וכן ספר שערי תשובה לרבינו יונה מגירונדי.

בספרים אלו ישנם סגולות מיוחדות ליישר את הלב לתורה ולמידות טובות. בהצלחה- מנשה ישראל