זוגיות

בין המיצרים

  • י"א תמוז התשע"ט

שאלה

אני בעלת תשובה 18 שנה בעלי עדיין לא זכה היו לנו בעיות רבות ואחרי שנים למדנו להסתדר פחות או יותר עם הרבה ויתורים מצד שנינו.מעולם לא נסעתי עם בעלי לחו"ל וכעת הוא עשה לי הפתעה וסגר נופש בחול שבוע אחרי יז בתמוז לחמישה ימים.אני יודעת שזה לא זמן טוב לסוע לחו"ל אבל אם אגיד לו משהו בעניין זה יכול ליצור בעיות רבות.מה הרב מציע לי לעשות??

תשובה

שלום וברכה

אין שום בעיה לנסוע. תוכלי לנסוע בשמחה ובטוב לבב ולהוקיר מאוד את בעלך על המתנה הנפלאה שקיבלת ממנו.

ה' יתן לך עוד ימים שמחים ומאושרים עם בעלך ותזכי לרוב טוב.