הופעת נשים לקהל הרחב

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

האם מותר לבנות להופיע בהצגות המיועדות לקהל הרחב (גם בנים) בתנאי שנשמרים כללי הצניעות כמו בסרט הדתי אושפיזין (אשתו של שולי רנד שיחקה בסרט והם הרי חרדים)

תשובה

שלום וברכה

אין לנשים להופיע בפני גברים, וכל כבודה של בת מלך פנימה. ענין שולי רנד, אינני יודע מי התיר, ואולי יש שם נסיבות מיוחדות, אשר אינני יודע מה הם, ויש לפנות אליו.

בברכה - בנימין שמואלי