זוגיות

דייטים

  • כ' סיון התשע"ט

שאלה

שבוע טוב,קודם כל תודה רבה!!
אז השאלה שלי היא כזו,
מישהי מהישוב שאני גרה בו הציעה לי בחור, שמסתבר שהיא מכירה ממש הכירות שטחית,
בקיצור יצאנו בינתים 4 פגישות, ומתקדם ב"ה טוב! אני עדיין לא יודעת אם זה זה, אבל נראלי שטוב לי איתו, אני עדיין בודקת , הבעיה היא, שאני לא יודעת עליו ועל המשפחה כלום, לא ביררתי לפני לצערי , ואין לי איך לברר עכשיו, מי שסידרה בינינו גם לא מכירה באמת, ולא הצלחנו למצוא אנשים שמכירים אותו או את המשפחה, אני לא יודעת מה לעשות, זה קצת מלחיץ אותי. אשמח לעזרה, ייעוץ, מה לעשות, כל דבר:) תודה רבה רבה!

תשובה

שלום וברכה

תאמרי לו שההורים שואלים על כך ומבקשים לתת להם מספרי טלפון של אנשים לבירור על המשפחה. הוא יתן לך בשמחה והכל יבוא על מקומו בשלום.