חלום על ביטול חתונה

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

רציתי לדעת מה אומר חלום שחלמתי אותו כבר פעמיים , שאני ביום חתונתי ואני לא מכירה טוב את החתן שלי ואני מחליטה שזה מוקדם מדי להתחתן ואני בוכה ובוכה ואני מבטלת את החתונה שלי זה קרה לי באותן השעות והכל אותו דבר בשני החלומות אבל עם חתנים שונים (שאני זוכרת את המראה שלהם ושל משפחתם במדוייק), ואני מתחילה להתארגן מאוחר ואני בלחץ וחסרת אונים..... וכמובן שיש עוד דברים נוספים בחלום אבל כאן זה ברובד כללי. יש לציין שבחלום א`: הרב עובדיה קודש אותי. ובחלום ב`: עשיתי בחלום שאלת רב אצל הרב דוד אבוחצירא. זה יושב לי על הלב החלום הזה אני מאוד מאוד אשמח ורוצה שתבהירו לי לפחות את החלום... תזכו למצוות.... ותודה רבה!!!

תשובה

שלום וברכה

החלום מרמז שכבר הגיעה השעה שתיכנסי לענין השידוכים, כי בן זוגך כבר מחכה לך. ובכל מקרה כדאי שבפעם הבאה כשאת נמצאת בבית הכנסת בשעת ברכת כהנים יעמוד מול פני הכהנים בשעת הברכה ויאמר את התפילה הזאת: "רִבּוֹנוֹ שֶׁל עוֹלָם, אֲנִי שֶׁלָּךְ וַחֲלוֹמוֹתַי שֶׁלָּךְ, חֲלוֹם חָלַמְתִּי וְאֵינִי יוֹדֵעַ מַה הוּא. יְהִי רָצוֹן מִלְּפָנֶיךָ יְהׂוָה אֱלֹהַי וֵאלֹהֵי אֲבוֹתַי, שֶׁיִּהְיוּ כָּל חֲלוֹמוֹתַי עָלַי וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל לְטוֹבָה, בֵּין שֶׁחָלַמְתִּי עַל עַצְמִי וּבֵין שֶׁחָלַמְתִּי עַל אֲחֵרִים, וּבֵין שֶׁחָלְמוּ אֲחֵרִים עָלַי, אִם טוֹבִים הֵם חַזְּקֵם וְאַמְּצֵם, וְיִתְקַיְּמוּ בִי וּבָהֶם כַּחֲלוֹמוֹתָיו שֶׁל יוֹסֵף הַצַּדִּיק, וְאִם צְרִיכִים רְפוּאָה רְפָאֵם כְּחִזְקִיָּהוּ מֶלֶךְ יְהוּדָה מֵחָלְיוֹ, וּכְמִרְיָם הַנְּבִיאָה מִצָּרַעְתָּהּ, וּכְנַעֲמָן מִצָּרַעְתּוֹ, וּכְמֵי מָרָה עַל יְדֵי משֶׁה רַבֵּנוּ, וּכְמֵי יְרִחוֹ עַל יְדֵי אֱלִישָׁע. וּכְשֵׁם שֶׁהָפַכְתָּ אֶת קִלְלַת בִּלְעָם הָרָשָׁע מִקְּלָלָה לִבְרָכָה כֵּן תַּהֲפוֹךְ כָּל חֲלוֹמוֹתַי עָלַי וְעַל כָּל יִשְׂרָאֵל לְטוֹבָה וְתִשְׁמְרֵנִי וּתְחָנֵּנִי וְתִרְצֵּנִי.

אמן: בהצלחה בנימין שמואלי