נשים

שאלה בעניין גרביים

  • ט"ז אייר התשע"ט

שאלה

שלום וברכה
ראיתי שהתפרסם פה שאלה האם צריך ללבוש גרביים וכו והרב ענה שיש צורך לכסות את שוק הרגל שזה בין הברך לקרסול , רציתי לשאול אם כך האם יש התר ללבוש מכנס טייץ שמגיע רק עד הקרסול או ללכת עם חצאית ארוכה וסנדלים או כפכף(באופן שיראו האצבעות)
תודה רבה רבה ואשמח לתשובה עם מקור

תשובה

שלום וברכה

מכנס טייץ לא צנוע כל כך אף אם חצאית שמכסה את הברך..

חצאית ארוכה עם נעלי אצבע אין בהם איסור. מלבד במקומות שמקפידים על כך שאז חובה לכסות אותם מדין מקום שדרכו לכסותו.