האם אני צריכה לעשות איזה תיקון עם אמרתי על הבן שלי שלא יתחתן

  • ו' ניסן התשע"ט

שאלה

יש לי שאלה נורא מצחיקה
לפני כמה שנים שהבן שלי היה בן 8 חודשים אח שלי צחק איתי והוא אמר לי שאף אחד לא ירצה להתחתן איתו ואני קצת כעסתי אז אמרתי לו בסדר שלא יתחתן והיום הבן שלי בן חמש ומידי פעם אני נזכרת מיזה ואני נורא נבהלת האם אני צריכה לעשות איזה תיקון או משהו כזה ? או שזה בסדר? דרך אגב אני אחת שמאד שומרת על הפה שלי יכול ליהיות שבגלל זה זה כל הזמן עולה לי לראש
סליחה על השאלה אבל הייתי חייבת לשאול
תודה רבה על הכל!!!

תשובה

שלום וברכה

לא צריך לדאוג כלל.