זוגיות

איבוד העולם הבא.

  • י"ד אדר ב' התשע"ט

שאלה

חבר טוב שלי גילה ר"ל שאשתו מקיימת קשר עם גבר אחר.
היא טענה שזה רק דיבורים לצורך לימוד,הבעל לא היה רגוע ואמר לאשתו שתשבע בעולם הבא שלה,היא נשבעה ,אבל התגלה שזה עבר את הגבולות (נשיקות וכו) הבעל מקפיד וכועס...שאלתי האם היא איבדה את העולם הבא שלה, והאם יקפידו עליה בשמיים?

תשובה

שלום וברכה

עליה לשוב בתשובה שלימה ולנתק כל קשר עם פלוני וגם לחזור בתשובה על שבועת השקר שלה  ואז בעז"ה היא תזכה לתקן הכל ותקבל עולם הבא בכפל כפליים.