זוגיות

מבולבלת ,אבל מרגישה שהוא האחד שלי.להתחתן?

  • כ"ט אדר א' התשע"ט

שאלה

לכבוד הרב זמיר שלום רב .
קצת ארוך מחילה מפני כבודך .

אני ובן זוגי ברוך ה' כבר כמעט 3 שנים ביחד.
אך שבשבועיים האחרונים אני מתחילה לחוש שמישהו אחר נכנס לי למחשבות אין לי שום רגש אליו .
עובדים ביחד באותו המקום אך החלטתי להתרחק לא רק ממנו מכל גבר ,אני מוצאת את עצמי מורידה את העיניים בכל פעם שעובר גבר כדי שחס וחלילה לא אכשל והדבר יגרום לי להרהורים .

יש לציין שבן זוגי בחור מאוד בוגר ,אכפתי מתייחס אליי כמו למלכה אנחנו מאוד אוהבים אחד את השניה ומתחננים להנשא .

אך בעשבועיים האחרונים הבנתי שקרה לי מה שקרה לכולן,ההתאהבות יורדת וכרגע צריך לבנות אהבה יציבה וחזקה מספיק .

אני מרגישה שיש ימים שזה פשוט מצליח לי והאהבה לארוס שלי חוזרת ולפעמים הבחור ההוא קופץ לי לראש ,אני כל כך לא רוצה לוותר על הארוס שלי אני באמת מרגישה שאני יכולה לבנות איתו בית ושהוא יהיה האבא של הילדים שלי ולא מישהו אחר

אני פשוט מתביישת בעצמי על כך שהוא כל כך נאמן לי אחרי כל מה שעברנו ולי פתאום נכנס מישהו אחר לראש מרגישה חסרת אונים.

אני מרגישה שאם נתחתן ונהיה ביחד רוב הזמן אנחנו פשוט נצליח לבנות אהבה יציבה .

אנחנו רוצים להתחתן כמה שיותר מהר ,מתוך פחד שחס וחלילה נצטרך להיפרד.
אנחנו מאוד מאמינים ,במיוחד במה שהגמר"א מספרת על כך שיש אישה טובה ביד אסור לחכות אני ממש מרגישה שאנחנו חייבים להתחתן למרות הכל והקב"ה יעזור לנו .

לדעתך,אתה חושב שזה צעד נכון ?

תשובה

שלום וברכה

מסכים לגמרי שההשתהות מיותר ופוגעת בסופו של דבר בזוגיות.

חשוב מאוד להתחתן בהקדם האפשרי אולם בד בבד מומלץ ביותר ללכת לסדנא שתלמדו שם את הדרך לתקשורת נכונה בין בני הזוג ולקבלת כלים נכונים לזוגיות מושלמת כך אכן תזכו לחיי אושר ושמחה לאורך ימים ושנים.

אם תרצי עוד הכוונה נא לשלוח לי מספר טלפון ונשוב אילייך לעוד הכוונה

בהצלחה,