בעלי ואני לא מסכימים על סנדק לברית

  • כ"ט שבט התשע"ט

שאלה

בע"ה אני צפויה ללדת בן בסוף החודש ואני ובעלי לא מצליחים להסכים על הסנדק לברית. אני רוצה שסבא שלי שיבדל לחיים ארוכים יהיה הסנדק ובעלי רוצה שאבא שלו יהיה הסנדק. אני לא מעוניינת שאבא שלו יהיה הסנדק של הבן שלי, לדעתי סבא שלי יותר צדיק ואיש יותר טוב מאבא שלו, ובעלי לא מוכן להקשיב בכלל וטוען שאם לא אבא שלו אז הוא בעצמו יהיה הסנדק ואנחנו לא מפסיקים לריב על זה. מה לעשות?

תשובה

שלום וברכה

אקדים שמה שבטוח שהמריבה על כך תגרום נזק גדול יותר לילד שלכם מאשר סנדק כזה או אחר.

למעשה אבי האב קודם לסבך ולכן בעלך צודק. הכי נכון לוותר ובזכות זה בנך יהיה צדיק גדול וירא שמים חסיד ועניו.