נשים

איך גאוני עולם התירו פאה נכרית?

  • כ"ו כסלו התשע"ט

שאלה

אני מסתכל היום ברחוב אני פשוט רואה חרדיות ודתיות עם פאות ארוכות ולא צנועות וממש אין הבדל בין זה לשיער רגיל ואפילו זה יותר מושך משיער רגיל, איך התירו דבר כזה? זה ממש לא צנוע פאות כאלה. פעם הייתה פאת חב"ד של שיער קצר וצנוע אבל היום זה לגמרי לא צנוע ובצבעים מושכים מאוד. איך אפשר להתיר דבר כזה? תודה

תשובה

שלום רב,

גם הפוסקים שהתירו פאות - לא התירו פאות כאלו.

ראה איזה סוג פאות כן התירו https://www.hidabroot.org/question/254108

בברכה,

הלל מאירס