נשים

שירת נשים כשאיש הקלטה זכר

  • י"ב כסלו התשע"ט

שאלה

שלום, עובדת בבי"ח והקימו צמוד אלינו אולפן הקלטות עם כלי נגינה וחדרים אקוסטים להקלטה. הידלים כולם וגם הנוער וגדולים יותר כל הזמן שם מקליטים. אני ממש רוצה לשיר גם ולהקליט. העניין שמחוץ לחדר איש ההקלטה הוא גבר. אתמול ראיתי אותו מקליט ולא נראה שהתעניין במיוחד כשמיהי שרה אלא התלהב בקטע של עבודה.
ההגיון אומר לי שלא אבל חייבת לשאול,
השאלה האם מותר לי להקליט לבד או יחד עם המטופלות כשאני לוקחת אותן לשם, גם כשאיש ההקלטה הינו גבר?

תשובה

שלום וברכה

לעצמך לא כדאי להקל. למטופלות אין צורך למחות ואין לומר להם שגבר עובד בחדר ההקלטה..