מה מקור הסגולה להשיב לב בנים ע"י לבנה שסמים בתנור.הסגולה שהרב שמואלי נתן בשאלה 15441

  • ה' כסלו התשע"ט

שאלה

מקור הסגולה שהרב שמואלי נתן בתשובה לשאלה 15441

תשובה

שלום וברכה

דגל מחנה יהודה להרה"ק מסטרעטין וז"ל:
מי שיצא לתרבות רעה, קח לבינה חדשה ושים בתנור של אש (שהסיק) [שהוסק] בעש"ק לחלות לחם על שבת, ויניח שם עד שבת השני אחר שנאפה החלות, ואח"כ יקח משם הלבינה ויכתוב שמו של פב"פ שם אמו, ואמור על הלבינה: "כשם שהלבינה הזו בוערת בתנור של אש, כן יבער לב פב"פ שיצא לתרבות רעה, שיתהפך לבו לשמים לטובה". ואח"כ יאמר הכותב הזה עליו ג"פ (נ.ב. כנראה הכוונה שיחזור על אמירה זו שלש פעמים). ואח"כ שים הלבינה בקבר של צדיק אחד, והנח שם שבוע אחד, ותראה נפלאות.

וראה עוד  http://forum.otzar.org/download/file.php?id=37729&sid=1a1e329f648ae4d9fea157d1f591419e

בהצלחה רבה ובשורות טובות.