האם יש חשש לשעטנז בחולצה נוחה, זולה ורגילה?

  • ג' כסלו התשע"ט

שאלה

שלום כבוד הרב, אני מזמינה פריטי לבוש דרך אפליקציות מחו"ל (עקב הנחות וכו').
הזמנתי משם (מאפליקציית אליאקספרס) חולצה קצרה פשוטה ונוחה לקיץ (הזמנתי אותה במיוחד לכבוד שבת על מנת שאלבש אותה רק בשבת), שכתוב עליה שם(באפליקציה הנ"ל) בתוך הפרטים/המידע :

בכותרת רשום : 100%Cotton , ובתוך המידע הנרחב יותר רשום:
Material: Polyester and cotton

האם יש חשש לשעטנז בחולצה זו?

מעולם לא שמעתי על הנושא הזה ולא חשבתי שיש צורך לבדוק כאלה דברים (אין לי בכלל דרך לבדוק פריטי לבוש כאלה במעבדה כרגע, אני ממשפחה חילונית ומשתדלת להתחזק מיום ליום יותר), (דרככם מצליחה).
תודה על כל מענה ומענה.
(אין צורך בחזרה טלפונית).
תבורכו.

תשובה

שלום וברכה

אם זה חולצה פשוטה בלי ביטנה ששי בה חומר מילוי אין צורך בבדיקה.