למי אני צריכה להקשיב לרב או לעורת דין שלי?

  • ג' כסלו התשע"ט

שאלה

בעלי ואני בתהליכי גירושין, נהגתי לחסוך מזומנים לכל מיקרה שיבוא. ועכשוי שאנו מתגרשים יש אצלי עדיין מזומנים, שאלתי רב בישראל מה עלי לעשות הוא אמר לי שאני צריכה להביא לו חצי (וכן גם המצפון שלי אומר לי כך) העורכת דין שלי לא ממליצה לי להזכיר את המזומנים מאחר וא. לא שאלו אותי אם יש לי מזומנים וב. היא טוענת שזה יכל להזיק לי מכמה סיבות האחת שיחשדו שיש בידי סכום יותר גדול ממה שאני מצהירה שתיים האורך דין של בעלי יצייר אותי כאדם לא כנה וזה יכול להזיק לקאס שלי. מה עלי לעשות?

תשובה

שלום וברכה

תעלי את הנקודות האלו בפני הרב שהתייעצת איתו ואם הוא יסכים לכך תוכלי הלעלים. אם הוא יאמר שלמרות הכל את צריכה לתת לו חצי מהסכום הרי שיש לשמוע בקולו.

מציות לתורה לא מפסידים מאומה.