חגים ומועדי השנה

וידוי בחודש אלול

  • ג' אלול התשע"ח

שאלה

היי, רציתי לשאול האם בחודש אלול קוראים וידוי בקריאת שמע שעל המיטה? ובכללי אשמח לדעת לגבי וידוי של קריאת שמע, אני יודעת שלא אומרים בשישי שבת וחגים. אבל למשל אחרי חצות הלילה (של יום רגיל) מותר להגיד וידוי? והאם כשלא אומרים וידוי בחגים זה תקף לכל החג? תודה

תשובה

שלום רב,

אומרים וידוי בחודש אלול, וכן אחרי חצות לילה.

לא אומרים וידוי במשך כל החג, וגם במוצאי החג לא אומרים וידוי לפני חצות לילה.

ראי https://www.hidabroot.org/question/237936

בברכה,

הלל מאירס