תקשור בעקבות מוות קליני

  • כ"ז אב התשע"ח

שאלה

שלום הרב, אני מעוניינת ללכת למטפלת בשיטת nlp שהיא גם מתעסקת עם תקשור בעקבות מוות קליני שעברה. האם זה מותר הלכתית? היא לא עושה את הדברים של הכוסות נרות נשמות וכו..אישה מאמינה שמתיעצת עם רבנים נותנת הרבה צדקה.
תודה, אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה

הnlp אין בו בעיה, אבל התיקשור חשוד מאוד. אם היא אכן מתעסקת בתיקשורים עם ישויות רוחניות וכדו' אין ללכת איליה.