פטור משירות צבאי

  • כ"א אב התשע"ח

שאלה

אני לא יודעת מה לעשות אני חסרת כוחות להילחם כבר. אני בחורה מבית דתי ואניי רוצה לעשות שירות לאומי אבל בגלל שאני לא מזמן החלטתי להתחזק בלבוש ובאמונה שלי ובהתקרבות לשם הצבא לא קיבל זאת מהסיבה שלמדתי בבית ספר חילוני ולבשתי כל התקופה הזאת מכנסיים ולכן בעייני הצבא זה לא מספיק דתי. אני שלחתי מכתב מהרבנות אני שלחתי מכתב אישי וכלום לא עוזר. אולי אבא שבשמיים רוצה שאני אתגייס? אבל אם אני אתגייס כל מה שבניתי בעניין האמונה שלי יתרסק לחתיכות. איך אני מצליחה להראות להם אחרת?

תשובה

שלום וברכה

אין מצב שבורא עולם רוצה אותך בצבא. הדבר אסור בהחלט

אציע לפנות למחלקה לפניות הציבור של דגל התורה שעוזרים מאוד בדבר זה.

טלפון

  • 03-9409090
  • בהצלחה,
  • בנימין שמואלי
  • נ.ב. אם יש צורך נשמח לסייע עוד ככל האפשר