זוגיות

מה עושים כשאין כ"כ חשק להתחתן??

  • כ"ט תמוז התשע"ח

שאלה

בחורה שהגיעה לגיל שבו כל חברותיה כבר בשידוכים(או לכל הפחות מוכנות לשמוע הצעות)ואילו היא אינה מרגישה כ"כ חשק להתחתן מכיוון שבביתה היא לא ראתה חיי נישואים טובים בין ההורים ובנוסף שמעה משפטים כגון"בהתחלה כולם בעננים (כל הזוגות הצעירים ) ואח"כ הם נוחתים לקרקע,יש עול ומחויבות...". והשקפה זו שבהתחלה טוב ומקסים ואחר כך כבר לא חדרה לה,והיא רואה בנישואים עול וכו',ובנוסף עניין כיסוי הראש קשה לה,ועוד סיבות נוספות.
האם יש דרך לעורר את החשק והרצון להתחתן??

תשובה

שלום וברכה

הטוב ביותר שתלך לעזרה מקצועית שתסייע לה לקבל את המימדים הנכונים של הנישואין ואת הביטחון העצמי בנישואין וכו'.

לא כדאי להמתין שזה יקרה מעצמו, דבר שלא ברור האם יקרה ומתי.