זוגיות

רבנית אמרה לי שמישהו שיצאתי איתו מקפיד עליי ולכן הזיווג שלי מתעכב. מה עליי לעשות?

  • ז' תמוז התשע"ח

שאלה

שלום לכבוד הרב, לפני כחצי שנה התייעצתי עם רבנית בטלפון לגבי עיכוב בזיווג והיא אמרה לי שבעבר יצאתי עם מישהו ונפרדתי ממנו בצורה פוגענית ולכן הוא מקפיד עליי. אציין שאני מסורתית בת 35 גרושה ללא ילדים כבר מזה 8 שנים ומאז לא מצליחה למצוא זיווג לצערי! לאחרונה הבנתי מי הבחור שמקפיד עליי. ביקשתי ממנו סליחה מעומק הלב כפי שהרבנית אמרה לי לעשות ואפילו ביקשתי את ברכתו וגם אני בירכתי אותו בזיווג ואושר. הבחור אמר שהוא סולח אבל אמר לי שהוא לא מסוגל לאחל לי זיווג וזה מאוד הפחיד אותי. בסופו של דבר הוא כן איחל לי בהצלחה אבל זה מרגיש לי שזה לא מכל הלב! מה אני יכולה לעשות כדי לשחרר את ההקפדה הזאת?

תשובה

שלום וברכה

אין לך מה לדאוג.

הברכה נותנה לך שתזכי מהרה לזיווג הגון.

העיקר שהוא סלח אין צורך בברכה שלו דייקא. הרי את מבורכת בלכ הברכות כולם