נשים

יום גיבוש בעבודה ברפטינג

  • ט' אייר התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב.
אצלי בעבודה מתוכנן בקרוב טיול לרפטינג נהר הירדן. יש בחברה גם מעט נשים. אם אני נכנס לסירה (קייק) רק עם הגברים האם יש בעיה ? מה שמדאיג אותי זה עניין שמירת העיניים. המקום דרך אגב לא עובד בשבת והמסעדה שם כשרה להדרין בית יוסף.

תשובה

שלום וברכה

אם תהיה הפרדה כל הזמן בין הגברים לנשים, אין חשש ללכת שם. אולם הכל מעשה תוך רעות של גברים ונשים יש להתחמק ולא לנסוע ליום גיבוש זה.