נשים

ספרי הלכות לנשים

  • ח' אייר התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב, רציתי לשאול איזה ספרי הלכות יש (לנשים ספרדיות) שהם של הרב עובדיה זצוק״ל? חוץ מאוצר דינים והקיצור שולחן ערוך לאישה ולבת. יש עוד ספרים שלו או שהם באישורו שאתה ממליץ עליהם? או שאוצר דיני וקיצור שו״ע הם המומלצים ביותר? אשמח לתשובה. תודה רבה לך.

תשובה

שלום רב,

יש עוד ספר הלכות מומלץ לנשים מעדות המזרח בשם "מצוות הנשים" של הרב אהרן זכאי שליט"א (יכול להיות שיש עוד, עכ"פ זה מה שידוע לי).

בברכה,

הלל מאירס