כמה שאלות בנושאים מגוונים

  • ז' אייר התשע"ח

שאלה

היי כבוד הרבה שלום,
יש לי כ3 שאלות שאינן קשורות אחת לשניה.
1. שמי אלרן ואני אישה האם יש צורך לשנות את שמי?
2. המקצוע שלי הוא מיכשור רפואי, אני עוסקת בלבצע בדיקות למטופלים בעיקר וכרגע באולטרסאונד כללי,
הבדמיקות הם לצורך איבחון אם יש חס ושלום גידולים או דברים אחרים כגון בבטן
העיניין הוא שאני נדרשת לבצע את הבדיקות גם על הגברים, אבל מיותר לציין שאיני נוגעת כלל בהם אלא רק המתמר של האולטרסאונד.
זוהי בדיקה מאבחנת ואני המאבחנת הראשונית
פיקוח נפש?
3. בעבודה איתי עובדים גם ערבים ואני שואלת אם אפשר להשתמש בטוסטר עם נייר אפייה ?
הטוסטסר בשימוש לדברים חלביים רק אין עירבוב של בשר וחלב

תודה רבה,
כל טוב.

תשובה

שלום וברכה

1. השם טוב.

2. אין כל בעיה בעת הצורך.

3.  אין להקל בזה.