ביטחון בה’

  • י"ג ניסן התשע"ח

שאלה

שלום כבוד הרב
אני יהודי פשוט השכרתי יחידת דיור לזוגות צעיר. ובמהלך החורף היה רטיבות ביחידת דיור והזוג התעצבן עלינו וגם איים שאם לא החזיר לו את הכסף. למחרת מהפחד החזרתי לו הכל ובנוסף אמר לי שהוא יעזוב ובכך עבר חודשיים ועדיין לא עזב. כל יום שעובר המחשבות שלי רצות ומיד הביטחון שלי יורד וזה גורם סבל בבתי. אני נמצא בדיכאון מזה בלי חשק לעשות דברים כל הזמן חושש וחושב נמאס לי כבר. מחכה שיצא כבר.
אשמח לייעוץ בבטיחון בנה שכל מה שהוא עשה הכל לטובה.
תודה רבה לכם.
אני חושש לדבר איתו למרות שהוא כבר רגוע ואנחנו אומרים שלום שלום.
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

ראשית אנא קבל את ההתנצלות הכנה על האיחור הרב בתשובה, בעז"ה להבא נקווה לענות במהירות. אקוה שהשאלה כבר לא אקטואלי ובכל זאת אכתוב.

יש להזמין אותם לבית דין רבני ואם הם יסרבו בית הדין יתיר לך לקחת אותם לבית משפט שישלמו את כל מה שהם אמורים לשלם פלוס לקבל צו פינוי הכל כפי שיורו לך הבית הדי הרבני.