שאל את הרב - כללי

לימוד תורה...........

  • ד' ניסן התשע"ח

שאלה

אני הודיה אפריאט תלמידה מבית הספר אמית בנות מעלה אדומים.
אני רוצה לשאול אותך שאלה שאני מתעסקת בה הרבה זמן.
חשבתי על השאלה הזאת כבר הרבה זמן ואני לא מוצאת תשובה וחשבתי שאתה בתור רב תוכל לענות לי על השאלה שלי.
אני ילדה שאוהבת לשמור תורה ומצוות, והשאלה שלי היא למה צריך ללמוד תורה?
אני לא מבינה כל כך מה שהתורה אומרת שהיא עוזרת לנו.
יום אחד דיברתי עם חברה שלי והיא סיפרה לי שבזכות הלימוד תורה היא מצליחה בחיים.
פעם היה קשה לה הכול גם המצב המשפחתי שלה לא היה טוב ואז היא החליטה ללמוד תורה, היא כל הזמן למדה ולמדה וראתה שזה עוזר לה, והיא החליטה יותר להאמין בה' ובקיום המצוות.
בנוסף לכך היא מצליחה לחזק אנשים שידעו או אפילו יאהבו ללמוד תורה ולקיים מצוות.
בזכות החברה הזאת אני לומדת תורה ,וכשאני עובדת אני עכשיו למדתי שצריך לתת מעשרות והכל בזכות החברה .
אשמח מאוד אם אתה תינה לי על השאלה למה צריך ללמוד תורה.

אשמח אם תענה לי באמייל

תשובה

נשלח לבלס