קנקן מים לא טבול

  • ד' ניסן התשע"ח

שאלה

שלום רב, אני מלמדת כל ראש חודש ולעתים יותר במקום שבו מגישים לנו מים בקנקן זכוכית. מאחר והעובדים לא בתורה ומצוות אני מניחה שהקנקן לא טבול. האם ניתן לשתות בכוס מים מתוך הקנקן הזה? או שאני צריכה להסירו מהשולחן כדי לא להחטיא נשים שמגיעות לשיעור וישתו ממנו? אני הולכת אחר הלכות הרב עובדיה אך כמובן ששאר הנשים לא בהכרח.
תודה ופסח כשר ושמייח

תשובה

שלום וברכה

אינך צריכה להסיר את הקנקן. תבקשי את רשותם לקחת את הקנקן איתך על מנת לטבול.