מזוזה שנפלה - מה לעשות?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

בס"ד שלום רב , אתמול בערב הוצאנו את המזוזות לבדיקה ,אני פתחתי קלף של אחת מהן כדי לראות אם היא דבוקה קפצה מידיי על הריצפה.מה לעשות ? השניים התותבות של אמא שלי ז"ל לברכה לא נקברו איתה ונישארו אצלי בבית .מה לעשות עכשיו ? אמא נפטרה לפני 7 שנים בחודש תמוז.אשמח לקבל תשובה . בתודה.

תשובה

שלום

 לתת כמה שקלים לצדקה. שיניים אנושיות יש מקפידים לקבור, אבל שיניים תותבות, אין שום ענין לעשות בזה משהו, תעשי עם זה מה שאת רוצה, יכולה גם להשליך.

בהצלחה - מנשה ישראל