ארנק שנמצא ונלקח ממנו כסף

  • י"ג שבט התשע"ח

שאלה

שלום...אז ככה שהייתי בת 14 בערך הייתי חילונית הלכתי לי ברחוב ולפתע מצאתי ארנק בריצפה בתוך הארנק היו 400 שקל וכל מני כרטיסים ותעודה של נהיגה ותעודת זהות ככה שיכולתי להחזיר אבל פשוט לקחתי את הכסף את ה400 שקל לעצמי ואת הארנק לא יכולתי להחזיר כי לקחתי כסף ..הייתי קרובה לקניון אז פשוט נתתי לשומר ואמרתי שזה נאבד והוא אמר שהוא ידאג לזה ....ועכשיו שאני חזרתי בתשובה אני לא יודעת מה לעשות אני רוצה להחזיר את הכסף אבל אין לי מושג מי זאת האישה אני לא מכירה אותה מה עושים במצב כזה ?????

תשובה

שלום וברכה

גזל ולא יודע ממי גזל יעשה בהם צרכי רבים.

יש לתת 400 של לצורכי רבים כבית הכנסת וכדו' ולבקש מבורא עולם שתזכי בזה לכפרת עוון.