זוגיות

עניין של מגע באשת איש

  • כ"ב טבת התשע"ח

שאלה

אז ככה אני גבר נשוי והיה לי איזה קשר עם אישה נשואה שבעבר הינו חברים ולצערי הרב זה הגיע למצב של מגע שאני אומר מגע זה רק חיבוק ונשיקה לא היה תשמיש המיטה או משהו כזה ורציתי לדעת מה הדין שלנו אנחנו כמובן מתחרטים על זה אבל פוחדים מאוד מיזה רצית לדעת מה התיקון של כל אחד ואם אנחנו מותרים אני לאשתי והיא לבעלה אשמח לקבל תשובה במהרה תודה מראש כבוד הרב

תשובה

שלום וברכה

התיקון של שניכן הוא בניתוק מוחלט של כל קשר ביניכם לא בדיבור ולא בכתיבה ולא בשום דבר. למעשה שניכם מותרים כל אחד עם בן/ת זוגו. העיקר להקפיד על שמירת הקדושה שלכם מכאן ואילך.