זוגיות

זוגיות אחרי זוגיות הורית הרוסה

  • ז' טבת התשע"ח

שאלה

שלום רב,
אני בחורה בשידוכים, הורי אינם גרושים, אם כי יש ביניהם מתחים רבים, מריבות, כעסים וכו', והם נשארים יחד 'בשביל הילדים', אחד מהורי דתי והשני לא והרבה מהמתחים על הרקע הזה אם כי לא רק.
יש בי חשש שאשכפל את המצב בביתי שלי ח"ו, אני חרדה מהמחשבה שהזוגיות שלי תהיה כזו, שאני לא אדע איך להתנהל נכון בזוגיות שלי ואהרוס אותה, אין לי ממי לקחת דוגמא אישית ואני מפחדת.
אשמח לקבל הדרכה, עיצות וטיפים מה לעשות.
מה יוצר את ההבדל בין ילדים שחוו חוסר שלום בית בין הוריהם ושחזרו אותו הדבר בביתם שלהם לכאלה שהצליחו לשנות את הדפוסים הללו?
תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

בעז"ה אם תלכי להדרכה טובה לפני החתונה אין כל סיבה שתשכפלי את עצמך. בעז"ה החיים שלך יהיו מאושרים.

רק מי שלא תלך לעזרה יכולה ליפול לזה.

היי רגועה ותלכי בלב בוטח לשידוך,

בברכת הצלחה,