זוגיות

דחיית חתונה עקב פטירת הסבא

  • כ"ד כסלו התשע"ח

שאלה

שלום אני ובת זוגתי סגרנו בשעה טובה תאריך לחתונה (26.7.2018 בע"ה ) סגרנו אולם והכל. לצערנו סבא שלה נפטר השבוע ועכשיו היא מאוד עצובה מכך שלא תהיה לה חינה ושאמא שלה והדודות שלה לא ישמחו איתה בחתונה ( קשורה מאוד לסבא לאמא ולדודות שלה) רציתי לדעת מה הסיבות שאסור לדחות חתונה ? שאלתי הרבה אנשים וכולם אמרו שאסור תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

כולן יכולות להשתתף בחתונה במדיה מסויימת ואין שום סיבה לדחות את החתונה.

דחיית חתונה יש בה סימן רע חלילה ויכולה לגרום לקשיים בהמשך החיים.

חשוב לדעת שמבואר בזוהר הקדוש שנשמות הקרובים יורדים להשתתף בחתונה של הצאצאצים ולכן עדיף להקדים את החתונה כדי שסבתא תבוא במהרה להשתתף איתה בשמחתה.