חוב כספי

  • י"ח כסלו התשע"ח

שאלה

שלום רב, אני חייבת מזה תקופה של כמעט שנה סכום של כ300 ש"ח לבחורה שאינני מכירה אישית (גרתי אצלה בבית כששהתה בחו"ל). אני כבר כמה חודשים מנסה ליצור איתה קשר כדי להחזיר את החוב, היא עונה לי לעיתים רחוקות ללא לחץ מצידה לקבל את הכסף, פעמים רבות אני מתקשרת והיא אינה טורחת לחזור ואני קצת במרדף אחריה. אינני רוצה להמשיך להיות בחוב או חס וחלילה בגזל. מה עושים במצב כזה? תודה

תשובה

שלום וברכה

אינך חייבת לרוץ אחריה עוד מאחר והודעת לה שיש לך כסף עבודה ואת רוצה לשלם לה. מכאן ואילך זה אחריות שלה לתאם את קבלת הכסף.

בהצלחה,