אם אני מוחק תמונות שאני צילמתי אנשים אחרים זה גזל?

  • י"ח כסלו התשע"ח

שאלה

שלום וברכה, אם אני מצלם את אחיי אחיותי הוריי חבריי וכו'... ואני רוצה לימחוק את התמונות מותר לי למחוק בלי לישאול אותם?ואם אסור איך מתקנים? 2אם אני מצלם באירוע ואני רוצה למחוק תמונות מותר לי למחוק עלפי שיקול דעתי?(במקרה עם האירוע זה עם כסף)ואם אסור איך מתקנים? תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

1. מותר למחוק ללא חשש.

2. אם אתה עובד באירוע ואתה מוחק תמונות שלדעתך אין בהם צורך, אין איסור.