זוגיות

התלבטויות עם שידוך

  • י"ד כסלו התשע"ח

שאלה

שלום הרב, לאחרונה הציעו לי שידוך -בחור מבית הכנסת שלי שאומרים עליו שהוא בחור טוב,עדין,שקט, מידות טובות, ואני יודעת שהוא מקפיד ללמוד תורה כל יום. הבעיה היא שמבחינת הנראות הוא לא כל כך מצא חן בעיני, ואני ממש מתלבטת לגביו.. מצד אחד שמעתי רבנים מדברים על לבחור בן זוג אם יש לו מידות טובות ושרק זה חשוב (מה שיש לבחור הנל) אבל מצד שני שמעתי רבנים שמדברים שחשוב שתיהיה מציאת חן(וכפי שציינתי, הוא לא מאוד מצא חן בעיני מהבחינה הזו). אני בחורה בת 20 ואני יודעת שאני דיי בררנית.. אשמח אם תתן לי תשובה שתעזור לי להחליט.. תודה!

תשובה

שלום וברכה

אם המראה שלו אינו דוחה, עדיף להיפגש ולנסות לדבר, יתכן שתהיה מציאת חן גדולה בפגישות. אם המראה שלו דוחה אותך אין טעם לנסות כלל.

בסופו של יום לאחר מספר פגישות צריך שיהיה קצת משיכה ומציאת חן.

בהצלחה,