אמונה

איך הרב יודע שהנבואה מדברת על המוסלמים?

  • ט' כסלו התשע"ח

שאלה

כבוד הרב זמיר כהן . שמעתי הרצאה שלך לפני מספר ימים שתיארתה את החיה שהנביא ראה [שחכתי את שמו] והיו לה עשרה קרניים או משהוא וגדל לה בין הקרניים עוד קרניים עם עיניים שזה בעצם הזרם המוסלמי לפי ההסבר שלך או של הנביא . כבוד הרב האם יתכן שמה שמתואר בתור הדת המוסלמית האם זה אפשרי שזה זרם השמאל שלצערנו מנסה לבולל יהודים עם ערבים ומאמינים שארץ ישראל שייכת לכולם או מלא דוגמאות שהיום זרמים במדינה הולכים נגד הצבא נגד העם והכול בשם השמאל האם יתכן שזה מה שנראה בנבואה באמת ? תודה מאיר כהן. [חומר למחשבה]

תשובה

בס"ד

שלום וברכה,

נבואות יכולות להתייחס למספר דברים במקביל, כאשר הם מתייחסים לאותו עניין. אין ספק שנבואה כמו זו שהזכרת מתייחסת לרעה שתהיה באחרית הימים, המתאימה לתאר הן סכנת האסלאם והן סכנת ארגוני השמאל הקיצוניים שמצרים לישראל איתם.

בברכה,

דניאל בלס