שאל את הרב - כללי

לרב בנימין שמואלי

  • י"א תשרי התשע"ח

שאלה

שלום לכבוד הרב בנימין שמואלי, לפני כתשע שנים התחלתי להתעניין ביהדות. הייתי אז בת 21. הרב באותה תקופה היה הכתובת שלי לכל שאלה או התלבטות. הרב היה ממש הרב שלי לכל דבר. שאלתי כ"כ הרבה שאלות, לפעמים אפילו קצת נסחפתי עם כמות השאלות אבל הרב תמיד נתן מענה מלא בתשומת לב ורצון אמיתי לעזור. לאחר כשנה וחצי של התעניינות והתחזקות רציתי להיכנס למדרשה בירושלים אבל כל מי שהיה סביבי אמר לי שזו תהיה טעות חיי. הייתי באמצע תואר. פחדתי לעשות כזה צעד ללא הסכמה ועידוד של אף אחד. היחיד שנתן לי את ברכתו היה הרב. בזכות הרב נכנסתי למדרשה בירושלים (העברתי את התואר לירושלים והשלמתי אותו שם). אילולא הרב לא היה לי את האומץ לעזוב הכול ולהיכנס למדרשה. תודה ניצחית לרב. אחרי 5.5 שנים במדרשה בירושלים, אני זוכה בעוד כחודש וחצי להיכנס לחופה עם בחור ישיבה, בעל מידות מיוחדות. בן תורה אמיתי. לא הייתי זוכה להכיר בחור כזה אילולא הייתי בעצמי נכנסת למדרשה. תודה ניצחית לרב, שבזכותו זכיתי להיכנס לעולמה של תורה ובע"ה להקים בית של תורה. הכול נזקף לזכות הרב.

תשובה

שלום וברכה

מזל טוב! בשורה טובה תדשן עצם.

תודה רבה רבה על המייל עם הודעה משמחת ומרגשת כל כך.

תבורכי בשנה טובה ומבורכת ותזכי להקים את ביתך יחד עם בן זוגך על אדני התורה והיהדות בקדושה ובטהרה, מתוך רוב נחת ושמחה ותזכי לדורות ישרים ומבורכים ולבניין עדי עד לפרנסה בריווח ושתזכו שהשכינה תהיה תמיד שרויה ביניכם ואך טוב וחסד ילוו אתכם כל ימי חייכם.

הממברך מעומק הלב,