חברה והשקפה

סיאנס צדיק ורשע

  • ט' תשרי התשע"ח

שאלה

שלום הרב, שאלה מוזרה קצת אני רק רוצה להגיד לפני זה שאני בחיים לא יעשה סיאנס והשאלה רק מעניינת אותי . מה אם מישהו רוצה לעשות סיאנס ולדבר אם אחד התנאים או כל צדיק אחר שהיה חי פעם? או היה רוצה לעשות סיאנס ולדבר עם מישהו שמוזכר בתנ״ך שלא היה צדיק? (נגיד ושתי או אחשוורוש)

תשובה

שלום וברכה

לפי מה שהבנתי, אין אפשרות לעשות סיאנס רק למי שמצוי בכף הקלע ולא למי שמצוי בגן עדן או בכל מקום אחר.