התרת נדרים שבועה קשה

  • כ"ד אב התשע"ז

שאלה

שלום רב, רבתי עם בעלי ומתוך כעס נשבעתי בילד שאני יותר לא נוקפת אצבע למען הקשר שלנו. כמובן שאני מתחרטת. מה עושים?

תשובה

שלום וברכה

יש לעשות התרת נדרים. בעלך יכול להיות שליח שלך להתיר לך את הנדר או שאת בעצמך תלכי להתיר את הנדר.

רק אחד משלושת המתירים צריך לדעת מה הוא הנדר ובעז"ה יתירו לך את הנדר אבל היזהרי מאוד להתרגל לא להישבע לעולם על שום דבר, אין בזה שום תועלת.