חתונה מעורבת ותיקון החטא

  • כ"ג תמוז התשע"ז

שאלה

לכבוד הרב שלום וברכה! אני התחתני לפני כ-30 שנה בחתונה מעורבת. אנחנו ברוך ה' חזרנו בתשובה והאירועים שלנו מאז ,בריתות ובר מצווה עשינו בנפרד. השאלה שלי איך אני יכולה לתקן את מה שהיה בחתונה, שאפילו רקדתי עם גברים ה' ירחם ויציל. היום אני נחרדת ממה שהיה בחתונה ואני לא רואה את הוידאו מאז בגלל הקילקול הזה. איך אפשר לתקן? תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

החרטה שלך על החטא והזכות הגדולה שזכית מכאן ואילך לקיים חתונות בצניעות וביראת שמים מתקן לגמרי את החטא הקודם.

ה' יתן לך אושר ועושר ורוב נחת,

בנימין שמאולי