שירים בנושאים כלליים וסדרות נוער

  • ד' תמוז התשע"ז

שאלה

שלום רב, 2 שאלות: 1. האם יש בעיה לשמוע שירים של זמרים חילוניים\גויים בנושאים כלליים כמו שמחה? 2. האם יש בעיה לצפות בסדרות שיש בהן בעיות צניעות (מסוג של מגע ולא יותר) אם מכסים \ מסתירים את המסך באותם רגעים? יש לציין ששאר העלילה היא מתח.

תשובה

שלום וברכה

1. אין איסור אבל יש בעיה. ראי https://www.hidabroot.org/question/26898

2. לנשים ניתן להקל למרות שגם כאן באופן כללי אנו ממליצים בכל לשון שלא לצפות בסרטים מכל סוג שהוא שבדרך כלל מכניסים לאדם השקפות לא טובות על החיים ועוד עוד.