כמה חשיבות יש למראה חיצוני בבחירת שידוך?

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

מצאתי שידוך שקשה לי מאוד כוון שהאישה היא מאוד טובה ומתאימה ,אבל קשה לי לקבל החלטה כי מבחינה חיצונית ופיסית(אני לא מרגיש משיכה ) ואני פוחד ללכת קדימה עם זה כי בכל זאת זו החלטה לכל החיים.

תשובה

חייבת להיות איזה מציאת חן או משיכה חיצונית. שהמראה שלה יקנה אותך באיזה אופן לא משנה אם חיצוני או פנימי. כמובן שלא רק זה .

אלא זה נוסף על כל המעלות הפנימיות וכו. ולכן במקרה שאין כלום מבחינת המשיכה. יתכן שזה גם דרך שנרמז לך שאין זה זיווגך. אנא תיועץ ברב שמבין בזה היטב דוגמאת הרב שמחה כהן מבני ברק שסרטיו בעניני שידוכים מופיעים באתרנו.