האם ידוע מקור לסגולת "שני חמישי שני" בקבר האדמו"ר מזוועהיל?

  • כ"ז אייר התשע"ז

שאלה

שלום וברכה, כבר זמן רב ידועה הסגולה לפקוד את קבר האדמו"ר מזוועהיל, לתרום סכום כסף, לומר תהילים ולעשות זאת ברצף שני-חמישי-שני. בנוסף מתפרסמים סיפורים רבים של אנשים שנושעים. וודאי שלתפילה בקברי צדיקים ישנה מעלה גדולה, אבל לאחרונה שמעתי שעל כל הסדר הזה- אין כל מקור, אלא יהודי אחד עשה כן, נושע וסיפר, ומכאן התפרסמו הדברים, אך לא קיים כל מקור כזה!!! האם אכן ישנו מקור מהימן לכך?

תשובה

שלום וברכה

נכונים הדברים ששמעת אין לזה מקור, אבל אכן רבים נושעים אבל לא בטוח שדווקא שני וחמשי ושני קובעים. תפילה אצל הצדיק וצדקה וכו' תמיד מסייעים