שבת

עבודה בחדר בקרה בשבת

  • ט"ו אייר התשע"ז

שאלה

שלום כבוד הרב, מצאתי עבודה אחרי תקופה ארוכה של חיפושים (3 חודשים) בחדר בקרה של תנועת אוטובוסים, אחת לשבועיים יש דרישה לעבוד ביום שישי, העבודה גולשת לכניסת שבת (זה מאוד משמעותי בחורף). אני נורא מתלבטת האם לעבוד בעבודה זו, האם זה מותר ? תודה מראש.

תשובה

שלום וברכה

חלילה להתפשר על כך ואין לוותר על שמירת השבת בשום אופן.

בזכות עמידתך על שמירת השבת כראוי תזכי לפרנסה בריווח פרנסה קלה ומסודרת.