שאל את הרב - כללי

הבעל-ספר נשים

  • כ"ה אדר א' התשע"ד

שאלה

כבוד הרב תודה על העצות והתשובות הטובות שכל כך עוזרות ושופכות הרבה אור ומחזקות ישר כח אני בת 26 עם שני בנים וברוך השם חזרתי בתשובה בשנה האחרונה אבל בעלי לצערי עוד לא אני לא מפסיקה להתפלל ואני רואה ניצוצות וסימנים טובים מבורא עולם השבח לאל. הבעיה שהמקצוע של בעלי- ספר נשים וההקרבה של החזרה בתשובה שלו הרבה יותר גדולה משלי- מצד אחד אני מתפללת לפרנסה טובה מצד השני אני יודעת שהמשמעות זה עוד נשים שיעברו תחת ידיו? יש גם את עניין חינוך הילדים, השקפת העולם בצורה שונה, הוא אישי הנשמה הכי יקרה לי בעולם ואני לא רוצה שהוא יפגע בעצמו או במשפחתנו מה לדעתך עלי לעשות שביתי יהיה יהודי טהור? תודה רבה

תשובה

שלום וברכה

המשיכי להתפלל שבורא עולם ישיב את בעלך בתשובה שלימה והתפללי שבעלך יתפרנס בצורה כשרה, ובעז"ה כך יהיה.

לבורא עולם פתרונים והוא יתן כוחות נפש לבעלך להגיע לפרנסה כשרה, ואת מצידך רק תתפללי ותעודדי את בעלך לשמירת שבת וכו´ דברים שאין בהם משום הקרבת הפרנסה, וה´ ישלים בעדך.

בברכה - בנימין שמואלי