חינוך ילדים

ביתי מתקשה להתרכז בלימודים והיא מיואשת ונכשלת במבחנים

  • כ"ז שבט התשע"ז

שאלה

ביתי בת ה7 מתוקה כשהיא רוצה היא בישנית מאוד וביטחון עצמי דלה מאוד ירוד בקושי יש לה חברים בכיתה היא אהבה ללמוד ולקרוא ספרים ומגיל 3 היא החליטה שהיא עוד תהיה אסטרונטית ותגיע מאוד רחוק וזה הגיע מימנה בלי שנדבר איתה על זה היום היא בכיתה ב ומתקשה מאוד ומאוד מיואשת המורה נותנת לכל הילדים בכיתה מבחן והיא נכשלת ושוב המורה נותנת לה את אותו מבחן וזה אחרי שהיא מגיעה לבית עם מבחן כדי שתשנן ושוב היא נכשלת ובפעם השלישית כבר אנחנו מיואשים כי היא לא עברה את המבחן בהצלחה יש מבחנים שהמורה מפליגה איך יש מבחנים שכל השכבה חייבת לעבור ואין לה בררה אלה לעבור שוב היא יושבת יפה ועשה שעורי בית היא קוראת ספרים מסיימת פזלים ויכולה לשבת ברכב או בכל מקום אחר בלי לזוז ולהשתעמם חייבת לציין המורה מאוד נחמדה ונראה שביתי מאוד אוהבת אותה.היא מאוד דואגת שביתי תצליח ותתקדם היא בקשר יום יומי איתנו המורה אומרת שביתי חולמת המון בשיעור וכששאלו את ביתי היא אומרת שיותר כייף זה לשחק או להשאר בבית המורה חושבת שאולי ביתי סובלת מקשב וריכוז איך בדקנו המון באינטרנט ואין סימנים מדאגים ולא מצאנו שום סימן שביתי סובלת או מתקשה מהסיבה הזאת מצטערת שזה ארוך אשמח לכל עצה ממכם תודה מראש

תשובה

שלום וברכה

חשוב ביותר לעשות איבחון מקצועי אצל יועצת בית הספר ואין להסתפק במה שקראתם באינטרנט.

יתכן שיש לה בעיית קשב וריכוז או בעיית ראיה או כל מיני דברים אחרים שניתן לאבחן אותם.

בברכת רוב נחת,